Една от големите звезди на родната естрада, незалязващата  Кичка Бодурова

...
Една от големите звезди на родната естрада, незалязващата  Кичка Бодурова
Коментари Харесай

Ето го брата на Кичка Бодурова, чиято дъщеря тя осинови (СНИМКИ)

Една от огромните звезди на родната сцена, незалязващата  Кичка Бодурова, показа с феновете си редки фрагменти, на които я виждаме заобиколена от обичаните й хора. Кичка публикува снимки от фамилната ѝ отмора в Кипър с брат ѝ Михаил и двамата му сина.

„ Толкова е благо и топло на сърцето, когато си с обичани, родствени хора, които не си виждал дълго. Момчетата на моя брат и самия той ми подариха моменти, които ми липсваха- да бъдем дружно “, написа изпълнителката във Фейсбук.

 Кичка Бодурова семейство

Кичка Бодурова има мощна връзка с брат си, който е отгледала, тъй като родителите им са умряли рано. А в този момент, когато е към този момент е огромен мъж, певицата е осиновила и щерка му. Бодурова е поела напълно грижите за младото момиче, което живее с нея. Кичка е споделяла нееднократно, че я обича и гледа като родната ѝ щерка Кристи.

 Кичка Бодурова брат

Бодурова е била неразделно до доведената си щерка, когато момичето е преминало през  най – тежкото тестване, откакто е била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза. За благополучие тя към този момент е здрава и се радва на живота с вуйна си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР